Cooper Vision

Megszámolhatatlan mennyiségű látnivaló van ebben a világban és mi segítünk abban, hogy Ön ezt mind lássa; A CooperVision óriási választékkal, nagyon magas minőségű lágy kontaktlencséket ajánl az Ön számára.

Függetlenül attól, hogy Ön rövidlátó, vagy távollátó, asztigmatizmusa van, vagy presbióp, a CooperVision mindíg a legmegfelelőbb megoldást tudja nyújtani az Ön számára.

 

Avaira Vitality

 

 

Az Avaira Vitality kontaktlencsék segítenek megőrizni szeme tisztaságát és fehérségét. Az egyedülálló Aquaform® Comfort Science™ technológiánknak köszönhetően a lencse kiválóan nedvesedik és magas az oxigén-áteresztő képessége.

Avaira toric

 

Az Avaira Toric két hetes kihordású cylinderes kontaktlencse, mely az Aquacomfort technológiának hála egy friss és újszerű élményt nyújt.

Biomedics 55

 

A BIOMEDICS 55 Evolution egyedülálló szélkiképzése és optikai rendszere kimagasló kényelmet és látásélességet garantál.
A vékony, még jobban lekerekített szél még nagyobb kényelmet biztosít egész napra.

Biomedics toric

 

 

Biomedics toric megbízható teljesítményt nyújt, ami rendkívül fontos az asztigmiás viselők számára. Emellett kiszáítható stabilitást, éles, tiszta látást kinál Önnek ez a lencse. UV-szűrőt* tartalmaz.

Biomedics 1 Day Extra

 

 

Nagyfokú kényelem a fejlett kontaktlencse geometriának köszönhetően. Könnyű kezelés a kontaktlencse tervezés és gyártástechnológiája révén. UV védelem.

Biomedics 1 Day Extra toric

A Biomedics 1 day Toric napi hordású, lágy, tórikus kontaktlencse, amely nagyfokú kényelmet és stabilitást biztosít. Különleges technológia, horizontális ISO vastagság, sima, egyenletes felszín, konstans rámpaszög és a széles, egyenletes ballasztsáv.

Proclear

 

 

A Proclear lencsénk a bizonyíték arra, hogy a kontaktlencsék valóban képesek egész napos kényelmet biztosítani. Mindez a Proclear lencsénél alkalmazott PC Technology™-nak köszönhető.

Proclear toric

 

A Proclear lencsénk a bizonyíték arra, hogy a kontaktlencsék valóban képesek egész napos kényelmet biztosítani. Mindez a Proclear lencsénél alkalmazott PC Technology™-nak köszönhető.

Proclear 1 Day

 

A Proclear One Day napi kihordású; lencse, reggel beteszi, este kidobhatja. Tökéletes akár alkalmi sporttevékenységhez, vagy csak ha nem akar bajlódni a napi ápolással.

Proclear Multifocal

Kiváló látás minden távolságra – a multifokális kontaktlencsék sikerességének fontos összetevője. A Proclear multifocal lencse a CooperVision Balanced Progressive™ Technology felhasználásával készül: két különböző optikai kialakítás a kiváló (közeli, távoli és köztes távolságú) látás biztosítására.

Biofinity

 

A Biofinity egy olyan havi kihordású szilikon-hidrogél kontaktlencse, melynek magas oxigén-áteresztő képessége és nedvesítő képessége egyedi élményt nyújt.

Biofinity XR (magas dioptria)

 

 

Az összes Biofinity lencsében megtalálható Aquaform® technológiának köszönhetően a Biofinity XR biztosítja azt a kényelmet,ami csökkenti a lencseviseléssel felhagyók számát - hozzásegítve Önt a még hűségesebb viselői bázisának továbbépítéséhez. Az XR lencsével kiegészülve a Biofinity sph lencsék lefedik a +15.00 - -20.00 D tartományt

Biofinity Toric

 

 

A Biofinity Toric egy prémium minőségű, egyedülálló technlógiával készült, havi kihordású, napi vagy folyamatos viselésű tórikus kontaktlencse.

Frequency XC

A Frequency XC kontaktlencse igazolást nyújt arra, hogy a kontaktlencsék tényleg biztosíthatnak egész napos kényelmet.

Frequency XCEL toric / XR

 

A Frequency xcel toric kontaktlencsék a szabadalmaztatott UltraSync® technológiánkat nyújtják. Ez a technológia olyan kialakítást biztosít, amely által Ön élvezheti egy stabil, minimálisan elforduló kontaktlencse előnyeit. A Frequency xcel toric kontaktlencsék világoskék színkezelést kaptak, így felhelyezéskor és levételkor jobban láthatók. Még nagyfokú asztigmia esetén is élvezheti a Frequency xcel toric lencse előnyeit a rendelkezésre álló széles paramétertartománynak köszönhetően.