Johnson & Johnson

Akár új kinézetet szeretne, akár szabadságot az aktív élethez, vagy csak szeretne jobban látni, az ACUVUE®kontaktlencsék között megtalálja a megfelelőt. Élvezze a kényelmet és a tiszta látást, amit egy megbízható márka nyújt.

 

1-DAY ACUVUE MOIST

Egyszerű használat.
Többé nem kell a lencsetisztítással bajlódnia, hiszen nincs szükség lencseápoló folyadékra és tároló tokra sem. A 1-DAY ACUVUE® MOISTTM kontaktlencse lehetővé teszi, hogy minden nap átélhesse a friss, új pár kontaktlencse nyújtotta szabadságot. Ez a lencseviselés legegészségesebb és legegyszerűbb formája. Viselje egyetlen napig, aztán egyszerűen dobja a szemetesbe az elhasznált kontaktlencsét!

1-DAY ACUVUE MOIST FOR ASTIGMATISM

Egyszerű használat.
Többé nem kell a lencsetisztítással bajlódnia, hiszen nincs szükség lencseápoló folyadékra és tároló tokra sem. A 1-DAY ACUVUE® kontaktlencse lehetővé teszi, hogy minden nap átélhesse a friss, új pár kontaktlencse nyújtotta szabadságot. Ez a lencseviselés legegészségesebb és legegyszerűbb formája. Viselje egyetlen napig, aztán egyszerűen dobja a szemetesbe az elhasznált kontaktlencsét! Az exkluzív LACREON® technológia a lencsébe zárja a nedvesítő molekulákat, így azok a nap végén is jelen vannak, amikor a szemeid fáradtak, és a leginkább szükségük van rá.

1-DAY ACUVUE TRUEYE

J&J legújabb fejlesztésű, napi viseletű, eldobható szilikon-hidrogél alapanyagú kontaktlencséje!A kontaktlencse viselés legegészségesebb és legegyszerűbb módja. Nincs szükség lencseápoló folyadékra és tároló tokra sem.Viselje akár minden nap, vagy csak különleges alkalmakkor, például sportolás közben vagy egy buliban...

ACUVUE 2

Még rugalmasabb.
Ez a lencse kitűnő választás azoknak, akik életükben először próbálják ki, milyen érzés kontaktlencsét viselni, hiszen igen egyszerű használni. - (SZÉLES DIOPTRIATARTOMÁNY, UV VÉDELEM, KÉNYELEM)

ACUVUE OASYS with HYDRACLEAR Plus

Ezt a kontaktlencsét arra tervezték, hogy frissen és nedvesen tartsa a szemet . A lencsék az új generációs HYDRACLEAR Plus technológiával készülnek, amely egy oxigénben gazdag alapanyagot egyesít a nedvesítő molekulával, ezáltal egy kiválóan nedvesedő, ultra selymes kontaktlencsét hozva létre, elsősorban olyan pácienseknek, akik gyakran érzik száraznak a szemüket lencseviselés közben.

ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM

Asztigmiások számára kifejlesztett kontaktlencse, amely a pislogást használja fel a stabilizációra - így nem fordul el például oldalfekvéses TV nézés közben sem. Az ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM kontaktlencsék HYDRACLEAR Plus technológiával készülnek, melynek segítségével sikerült a lencse belsejébe ágyazni a nedvesítő molekulát, ezáltal egy lágy, selymes kontaktlencsét hozva létre, amely egész napos kényelmet nyújt. A kontaktlencse kihívásokkal teli környezetben is kitűnően teljesít: számítógép monitora előtt töltött hosszú órák, a központi fűtéses lakások, a légkondicionált irodák és a füstös szórakozóhelyek.